Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Hva gjør du når brannalarmen går rett utenfor døren og dette er eneste vei ut ?

Sjekker ikke rømningsveier på ferie i utlandet

Har du rom høyt oppe i et hotell eller leilighetsbygg og brannalarmen går rett utenfor døren, kan det være for sent å begynne å lete etter alternative rømningsveier.

Liten og stor drømmer om fin leiebil og et ukomplisert leieforhold_Foto Gjensidige

Reise - Leiebil i utlandet har aldri vært dyrere

Dårlig service og en leiebil som mer enn dobler seg i pris er noe mange vil oppleve i løpet av sommeren. I tillegg flår de deg med høye egenandeler på "gamle skader" når bilen tilbakeleveres. I noen tilfeller vil leiebilen i utlandet bli like dyr, om ikke dyrere enn flybilletten. I tillegg er mange slitne og trøtte etter en lang reise, noen en del utleiefirmaer vet å utnytte til de grader.

Folk flest vet ikke om nye fartsgrenser

Folk flest vet ikke om nye fartsgrenser

Kun fire av ti har fått med seg at det er nye regler for fartsgrenser på sjøen i år. Forsikringsselskap anbefaler å laste ned appen «Båtfart» fra Kystverket for å unngå forvirring.
Kun 4 av 10 er klar over at det er nye nasjonale regler for fartsgrenser på sjøen i år. Det fremgår av Gjensidiges Samfunnsundersøkelse, som er gjennomført av Ipsos.
-Til tross for at det har vært mye oppmerksomhe

Skal du felle et tre eller rydde opp etter vinterhalvårets herjinger skal du vite hva du holder på med.

Kan være en dødsfelle

Mange bruker sommeren til å rydde opp etter vinterens herjinger i naturen. Samtidig er det få som tenker over at roten kan være en dødsfelle.

Ni av ti mener reiseforsikringen er gyldig - mange kan ta feil

Ni av ti mener reiseforsikringen er gyldig - mange kan ta feil

Fire av ti skal til utlandet etter flere års reisedvale. Flertallet av disse mener de har gyldig reiseforsikring, viser en rykende fersk undersøkelse.
Leder for Reiseavdelingen og reiseekspert i Gjensidige, Hege Saltboden Karlsen, synes allikevel det er lurt å ta en ekstra sjekk - og aller helst før man bestiller reisen.
- Vi vet at reiselysten ofte er hetere enn lysten til å sjekke status

Geir Holmgren overtar som konsernsjef i Gjensidige Forsikring ASA fra 2. januar 2023.

Geir Holmgren ny konsernsjef i Gjensidige

Styret i Gjensidige Forsikring ASA har ansatt Geir Holmgren som ny konsernsjef. Han overtar etter Helge Leiro Baastad, som har ledet konsernet siden 2003. Holmgren tiltrer i stillingen 2. januar 2023.

Mange går i Rolex fellen

Mange går i Rolex fellen

Kostbare klokker er i vinden som aldri før. Selv om usikkerheten har økt noe rundt omkring i verden har prisene på nye og brukte luksusklokker eksplodert. Noen ender opp med å gå i "Rolex fellen".

Gjensidige blir medeier i MyCar Group

Gjensidige kjøper en tredjedel av aksjene i MyCar Group AS. Hensikten er å utforske nye kundetilbud for distribusjon av mobile produkter og tjenester.

MyCar Group ble etablert av Kverneland Mobility AS og Frydenbø Bil AS i 2021, og har virksomhet innen bruktbil, dekkhotell og skadeverkstedbransjen. Selskapet vil etter aksjekjøpet være eid av Frydenbø, Kverneland, og Gjensidige som likeverdi

Bare synet av dette skjemaet gjør at mange automatisk får høyere puls

Dette bør du ikke gjøre hvis du krasjer

Det skal godt gjøres å holde hodet kaldt ved en ulykke, men skademeldingen bør du fylle ut et annet sted.

Mange av oss har kjent på det. Følelsen av knust metall mot en gjenstand eller annet kjøretøy. Tusen tanker virrer rundt i hodet og det kan være vanskelig å holde hodet kaldt.
- Ofte er det slik at en skade ofte oppstår når det er mye trafikk, og det gjør situasjonen ekstra vanskelig

Vis mer