Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Stjeling av alkohol er en klassiker. Det er derfor ingen god ide og plassere vinhyllen godt synlig fra terrassen.

Få hytteinnbrudd - sprit er en gjenganger

Gjensidige har registrert 30 hytteinnbrudd hittil i år, som til tross for et lavt nivå er høyere enn på samme tid i fjor.
- Det er generelt ikke så veldig stor fare for hytteinnbrudd sammenlignet med andre risikoer, og hytteinnbrudd er en nedadgående trend. Men, hvert år er det dessverre mange enkeltpersoner- og familier som opplever det marerittet det er med et innbrudd, enten det er hjemme el

Det er alt for tidlig å spekulere i summer, men Gjensidige mener at brannen høyst sannsynlig vil koste mer enn 100 millioner kroner.

Brannen i Hemsedal: Gjensidige jobber på spreng sammen med kundene

Gjensidige var på plass i Hemsedal i går formiddag for å besiktige skadene og begynne dialogen med kundene for videre plan for gjenoppføring. Selskapet fastslår at enorme summer har gått tapt.
- Vi har en god dialog med entreprenør, berørte selskaper og sameier, og det er «tusen» ting som skal avklares, forteller Hilde Aasen Unnli, leder for storskade i Gjensidige. Hun hadde med seg takstfolk,

Ny undersøkelse - Prisene svir og nå vil mange kjøre mindre

1 av 3 vil kjøre mindre

En fersk undersøkelse viser at 1 av 3 vil kjøre betydelig mindre på grunn av økte drivstoffpriser.

Ukrainske flyktninger er dekket av forsikringer i norske hjem

De første ukrainske flyktningene har kommet til Norge, og mange vil være innlosjert i private hjem. Derfor har Gjensidige utvidet dekningene.
Dersom man tar inn flyktninger i sitt private hjem, utvides innboforsikringen til å omfatte innboet til flyktningene samt ansvarsforsikring.
Dersom man tar inn flyktninger uten å ta betalt, krever heller ikke forsikringsselskapet at forsikringen utvide

Med enkle grep og gode hjelpemidler kan snømåkingen bli en lek

Ta taket før snøen gjør det

Til helgen starter vinterferien for mange og allerede nå har flere områder og hyttefelt fått store mengder med snø. Fortsetter det å snø kraftig de neste ukene, kan snømengden bli kritisk og by på store utfordringer.

GPS-utstyr på arbeidsmaskiner blir stadig vanligere, noe også kriminelle har oppdaget. Årlig stjeles det for millionbeløp fra landbruket og bygg-og anleggsbransjen.

Tyveri av GPS-utstyr for millioner

I fjor fikk Gjensidige meldt inn GPS-tyverier fra arbeidsmaskiner for rundt 5 millioner kroner. – For forsikringsbransjen totalt regner vi med at det dreier seg om GPS-utstyr for et sted mellom 10 og 20 millioner kroner som hvert år blir meldt stjålet fra landbruket og bygg- og anleggsbransjen, sier kommunikasjonssjef Pål Rune Eklo i Gjensidige.

Ekstremværet skadet flere hundre fritidsbåter sist helg

Rekordmange båtskader i januar

Lørdag og natt til søndag raste uværet langs kysten av Norge og gjorde store skader. Ved siden av alle bygningsskadene ble også veldig mange båter skadet. Gjensidige alene har registrert over 60 skader og for bransjen totalt kan det være snakk om flere hundre båtskader, bare i helgen.

Svært mange senker temperaturen og dusjer kortere for å spare strøm. Samtidig viser undersøkelsen fra Gjensidige at en halv million nordmenn dropper strømsparing.

1,7 millioner nordmenn dusjer kortere

4 av 10 nordmenn senker temperaturen og dusjer kortere for å spare strøm, viser en ny rapport.
Undersøkelsen er utført av Ipsos for Gjensidige den siste uka. Andelen som senker temperaturen og dusjer kortere eller sjeldnere enn før for å spare strøm, er høyere blant folk i deler av landet som har høye strømpriser.
- Dette er interessant, særlig med tanke på at kun 1 prosent svarer at de all

Flere tusen nordmenn har fått skader på hus og hjem etter stormen i helgen. Bildet er fra en tidligere hendelse.

Skademeldingene fortsetter å tikke inn i høyt tempo

Siden seint i går kveld har antall skademeldinger økt med 70 prosent, og Gjensidige har nå klokka 15 mottatt 670 meldinger.
- Gjennom dagen har pågangen fra kunder vært betydelig, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Aani Rysstsad i Gjensidige. Det gjelder i hovedsak stormskader.
- Vi er nå i full gang med feltarbeidet, det vil si å dra hjem til kunder for å hjelpe dem videre, sier han.
-

Vis mer