Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Snøværet: Mange trafikkuhell så langt

Snøværet: Mange trafikkuhell så langt

Det siste døgnet har Gjensidige registrert 185 skademeldinger. Tallet kommer trolig til å øke utover dagen.

Snøen som laver ned over store deler av Norge gir trøbbel for mange bilister.
- Over halvparten av meldingene gjelder utrykning til veihjelp. Det er også bilister som har kollidert, eller blitt påkjørt bakfra.

Marcelius har en oppfordring til alle som skal ut og kjøre i da

Rus, høy fart og uoppmerksomhet er blant viktige årsaker til trafikkulykker. 9 700 kroner i bøtesats for mobilbruk svir, og 5 av 10 blir avskrekket fra å bruke mobilen, viser en ny undersøkelse.

Trist trend i trafikken

Gjensidige har i januar og februar registrert 43 000 skademeldinger i forbindelse med små og store uhell og hendelser i trafikken. Det er en økning på 13 prosent fra samme periode i fjor.

Over halvparten av bøndene bekymrer seg for økonomien på gården

Over halvparten av bøndene bekymrer seg for økonomien på gården

De største bekymringene hos gårdbrukere i dag er økonomi og fremtiden for gården. Det viser en ny undersøkelse gjort for Gjensidige. 55 prosent oppgir at de bekymrer seg for økonomi. 30 prosent sier også at dette er den aller største bekymringen de har på gården.

REDGO skal rydde vei for politiet

REDGO skal rydde vei for politiet

Politiet har valgt veihjelpselskapet REDGO som leverandør av bergingstjeneste i forbindelse med ulykker og trafikkuhell.

Når biler sperrer trafikken på grunn av ulykker eller trafikkuhell rekvirerer politiet ofte bergingsbil for å åpne veien. REDGO er valgt som en av politiets leverandører i hele landet for de neste 3(4) årene. Oppstart av avtalen er 26. Mars 2023.
Tommy Uttakleiv i REDG

2. januar var skadetoppen med nærmere 1 000 større og mindre trafikkuhell på en eneste dag, viser Gjensidiges statistikk.

Trafikkuhell: Dette skjedde i januar

Gjensidige registrerte 16 000 skademeldinger i januar i forbindelse med små og store uhell i trafikken, som er en stor økning fra i fjor.

Vis mer