Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Årets rimeligste sparetips ?

Årets rimeligste sparetips ?

Strømutgiftene går i været, men en enkel ting kan spare en familie for tusenvis av kroner.

41 skademeldinger etter uværet på Vestlandet

- Slik det ser ut nå, er det totale skadeomfanget mindre enn vi først fryktet. Men, for mange av de som er rammet, spesielt i Voss og omegn, er skadene omfattende, sier Line Marcelius, kommunikasjonssjef i Gjensidige.

Gjensidige tok tidlig kontakt med berørte kunder og har hatt høy kapasitet gjennom helgen for å kunne rykke ut hjelpe. Det er for tidlig å si noe om kostnadene all den tid van

Nærmere 30 skademeldinger etter uværet på Vestlandet så langt

Gjensidige følger utviklingen tett, og venter flere meldinger gjennom dagen og helgen.


- De fleste skadene skyldes vann som har kommet inn fra grunnen til kjellere, eller gjennom tak og vegg, sier Line Marcelius, Kommunikasjonssjef i Gjensidige.

Uværet på Vestlandet: Skademeldingene tikker inn

- Gjensidige overvåker og har full beredskap for å ta imot det som kommer inn av skademeldinger, slik at vi på best og raskest mulig måte kan hjelpe de som får trøbbel på grunn av uværet, sier kommunikasjonssjef Line Marcelius.
- Vi oppfordrer kunder som er rammet om å ta kontakt med oss og melde skade på nett, sier Marcelius.

Uværsskader for nærmere 20 millioner kroner så langt i novemb

Antall svindelforsøk vil kunne stige når folks økonomi blir mer krevende, sier Vera Sønsthagen.

Ingen økning i forsikringssvindel tross dårligere råd for folk flest

- Foreløpig ser vi ikke en trend i retning av økt svindel, men tidligere erfaring tilsier at denne økningen kan komme når som helst, sier Vera Sønsthagen, leder for Utredning Norge i Gjensidige.

Forsikringssvindel er en utfordring for hele forsikringsbransjen, og det er spesielt de unge som er mest tilbøyelige. Gjensidige har kartlagt holdninger til svindel de siste tiårene, og spesielt de

11 prosent har opplevd skade ved bruk av sparkesykkel. Tatt i betraktning av at 2 av 10 sier det hender at de bruker elsparkesykkel, er dette tallet veldig høyt, ifølge Ipsos. De har gjennomført en undersøkelse for Gjensidige.

Nå kan du kjøpe sparkesykkelforsikring

Fra 1. januar er det påbudt med ansvarsforsikring for alle elsparkesykler, ståhjulinger og lignende. I Gjensidige vil forsikringen koste 59 kroner i måneden.

Usynlig i mørket - Husk refleks til deg selv og barna

Ber spøkelsene om å bruke refleks

Om en liker det eller ikke, allerede førstkommende mandag er det igjen Halloween. Mange påkjørsler av fotgjengere skjer i mørket og en enkel refleks kan utgjøre forskjellen på liv og død.

Vis mer