Gå videre til innhold

Emner: Privatøkonomi

Investeringsekspert Karoline Nakken synes det er synd at så mange damer går glipp av muligheten for høyere avkastning. Hun mener alt for mange setter sparepengene i bank. Spar i et globalt indeksfond anbefaler hun.

Kvinner taper pensjonskampen

Under halvparten av landets kvinner sparer til pensjon på egen hånd, og altfor mange av dem setter disse sparepengene i bank. Det taper de mye på i det lange løp, mener Karoline Nakken, investeringsanalytiker i Gjensidige Pensjonsforsikring.
Mens 56 prosent av menn sparer til pensjon på egen hånd er det bare 47 prosent av kvinnene som svarer det samme. Det viser en undersøkelse med nær 3000 de

Over halvparten av bøndene bekymrer seg for økonomien på gården

Over halvparten av bøndene bekymrer seg for økonomien på gården

De største bekymringene hos gårdbrukere i dag er økonomi og fremtiden for gården. Det viser en ny undersøkelse gjort for Gjensidige. 55 prosent oppgir at de bekymrer seg for økonomi. 30 prosent sier også at dette er den aller største bekymringen de har på gården.

Sjekk at det ikke finnes åpninger der gnagerne kan komme inn, råder tømrer og rådgiver Simon André Olsen i Gjensidige.

Millionskader på grunn av mus og rotter

Når høstkulda kommer trekker mus og rotter innomhus, hvor de kan forårsake store ødeleggelser. Tømrer og rådgiver i Gjensidige Simon André Olsen har gode råd for å redusere gnager-problemer