Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Metallbiter fra søppel kan havne i magen gjennom fôret, og gi store lidelser for dyret

Øl- og brusbokser tar livet av husdyr

Hvert år forårsaker søppel vi kaster fra oss store dyrelidelser. Mange storfe dør en smertefull død på grunn av metallbiter fra øl- og brusbokser.
- Vi får stadig inn meldinger fra fortvilte bønder som opplever å finne dyr med blod rennende ut av nese, munn eller endetarm. Ikke sjeldent er synderen øl- og brusbokser som har blitt kastet ut av bilvinduet, sier kommunikasjonssjef Pål Rune Eklo i

Det plutselige snøfallet har overrasket mange bilister med sommerdekk

Snøaos i trafikken: Skademeldingene tikker inn

Gjensidige har så langt mottatt 47 skademeldinger i forbindelse med det plutselige snøfallet.

De fleste skadene har skjedd i Viken. Bilister har kollidert og blitt påkjørt bakfra. Mange har også trengt veihjelp etter å ha kjørt i grøfta.

- Vi oppfordrer alle bilister med sommerdekk om å la bilen stå, og følge med på vær- og kjøreforhold utover dagen. Havner du i en ulykke med sommer

Mange «skal bare»-ulykker med traktor

Mange «skal bare»-ulykker med traktor

Gjensidige har gått gjennom traktorulykker med personskader de siste fem årene. Konklusjonen er at mange av skadene kunne vært unngått med enkle grep. Nå står våronna for tur, en utsatt skadeperiode.

Mange bilskader i vaskehaller

Mange bilskader i vaskehaller

Årlig er det opp mot 1000 uhell i vaskehaller. Mange av dem skjer nå på våren. De fleste skadene skjer når slitte eller møkkete børster skraper opp lakken eller henger seg opp i antenner, takstativ og takbokser.

GPS-tyver på ferde

GPS-tyver på ferde

Det forsvinner GPS-utstyr for ti-talls millioner kroner fra landbruket og anleggsbransjen hvert år. Tyveribandene er allerede i gang, og nå står våronna for tur i landbruket. Blant annet i Agder, Viken og flere steder i Trøndelag har tyveribandene vært på ferde.

Er du en lusekjører? Det kan koste mer enn det smaker.

Sinker i trafikken er farlige

Såkalte søndagskjørere irriterer andre bilister så mye at det kan skape farlige situasjoner i trafikken, viser en undersøkelse.

65 prosent av norske sjåfører irriterer seg over biler som kjører under fartsgrensen. I tillegg har 7 av 10 opplevd farlige situasjoner på grunn av søndagskjørere, ifølge en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige.

Påskeutfarten er spesielt utsatt

Vis mer