Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Følg myndighetenes råd - Gjensidige fraråder ikke reiser

Følg myndighetenes råd - Gjensidige fraråder ikke reiser

Smitten i Europa øker, og Gjensidige oppfordrer folk til å sette seg grundig inn i situasjonen dit de skal, og hvilke regler som gjelder for turoperatører og forsikringer.
- Vi som forsikringsselskap følger myndighetenes råd når vi forteller våre kunder hvordan de bør forholde seg i denne situasjonen, og fraråder ikke nordmenn å dra på reise så lenge myndighetene ikke har tatt en slik beslut

Kjøp av Vegamot og Flyt gjennomført

Gjensidige har i dag gjennomført kjøp av utstederselskaper fra Vegamot og Ferde, i tråd med avtaler som ble offentliggjort tidligere i år.
Gjensidige offentliggjorde 7. mai i år kjøp av Vegamots utstedervirksomhet, og 30. juni kjøp av Ferdes utstederselskap Flyt AS. Begge avtalene er i dag gjennomført.
Ferde eies av de tre fylkeskommunene Vestland, Rogaland og Agder. Vegamot eies av Trøndela

Svært mange branner starter på kjøkkenet. Det er viktig at alle, inklusiv styrer, tar ansvar for brannsikkerheten/forebyggingen.

Milliarderstatninger etter branner i borettslag

Vi er definitivt inne i det vi kaller brannsesongen. Det kan være ekstra utfordringer knyttet til ulike bofellesskap som eksempelvis blokker. Det er viktig at alle, inklusiv styrer, tar ansvar for brannsikkerheten/forebyggingen.

Halloween - Knapt synlig for bilister

Ber spøkelsene om å bruke refleks

Om en liker det eller ikke – allerede til helgen er det igjen Halloween. Samtidig meldes det om rekordlange køer utenfor butikker som selger kostymer og utstyr.

1 av 10 søkte profesjonell psykologisk hjelp i 2020

1 av 10 søkte profesjonell psykologisk hjelp i 2020

De fleste av disse har snakket med familie og venner, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige.
Det er et stort trykk på offentlige tjenester med varierende tilgang på et godt tilbud. Ventetiden er også lang. Mange er ikke syke nok til å få, eller søke hjelp i det offentlige, og mange opplever at terskelen er høy for å søke profesjonell hjelp.
- Når folk venter med å snakk

Står stormen av

Står stormen av

Tross uvær over store deler av landet i helgen, ser det ut til at god varsling og oppmerksomme kunder har ført til relativt få skader melder Gjensidige.

Tallene fra Gjensidiges ferske undersøkelse tilsier at det er 300 000 nordmenn som skal til Spania bare i høst.

Utenlandsferie frister mange etter gjenåpningen - dette er reisefavorittene

1 av 4 nordmenn skal på ferie til utlandet i høst, viser en rykende fersk undersøkelse fra Gjensidige etter gjenåpningen sist lørdag.
- Det ser ut til at mange er fristet til å få forandring, og ikke minst få sol og varme, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Aani Rysstad i Gjensidige. Spania er en klar vinner! Forsikringsselskapet har via Ipsos gjennomført en undersøkelse det siste døgnet med

1 av 4 nordmenn skal på ferie til utlandet i høst, det tilsvarer cirka 1 million nordmenn, viste en undersøkelse fra Gjensidige nylig. Ut fra dagens melding om opphevelse av det globale reiserådet forventes dette tallet å stige ytterligere.

Nesten fritt fram for bestillinger og avbestillinger

Fra 1. oktober opphever Utenriksdepartementet det generelle globale reiserådet. Det betyr at Gjensidiges kunder fra denne datoen trygt kan bestille reiser verden rundt, med unntak av de landene UD offentligjør i neste uke.
- Dette er en gledens dag for reiseglade nordmenn, og det er også en gledens dag med tanke på forsikringen, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige.
Bortset

Vanskelig? Mange er usikre på hvordan de skal kjøre i rundkjøringer, særlig der det er flere filer. FOTO: Gjensidige

En av fem er usikre i rundkjøring

Etter 40 år med rundkjøringer er det fortsatt mange som er usikre på når de har vikeplikt og hvor de skal plassere seg i rundkjøringer. Og enda flere som irriterer seg over andres valg.
Størst er usikkerheten blant yngre bilister. Blant de under 40 er en av fem usikker på hvilken fil de skal velge i rundkjøringer, og 15 prosent er usikre på vikeplikten. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjenn

Ferske tall fra Gjensidige viser at brannberedskapen er dårlig i borettslag og sameier.

Bor i borettslag eller sameie – dropper brannøvelse

I halvparten av disse bofellesskapene har det aldri vært gjennomført brannøvelse. Det viser en kartlegging Gjensidige har gjennomført.
- Resultatene er skremmende, og viser at mange gir blaffen i brannsikkerheten, sier Arild Tømte, som er leder for risikostyring i Gjensidige. Tallene er oppdatert pr. august.
Forsikringsselskapet har forespurt drøyt 1 000 borettslag og sameier rundt omkring

Vis mer