Gå videre til innhold

Emner: Undersøkelser, rapporter

De fleste synes værvarslerne i Norge gjør en god jobb. Det er kun 4 prosent som ikke har noen tillit til dem, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige.

God varsling for millioner

8 av 10 har tillit til meteorologene, viser en undersøkelse fra Gjensidige. Selskapet anslår at gode varslinger om uvær har spart samfunnet for mange millioner kroner.
- Værvarslerne gjør en kjempejobb og har sterke bidrag for å unngå skader. Gode varslinger om uvær har spart samfunnet for store summer, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige.
Varslingene er av stor betydning, og

Stadig flere funksjoner integreres i berøringsskjermen, noe som tvinger sjåføren til å flytte blikket vekk fra veien.

Mange trafikkulykker har årsak i bilens berøringsskjerm

Halvparten av bilførere som har berøringsskjerm i bilen, sier den har tatt oppmerksomheten bort fra veien. I mange tilfeller har det ført til farlige situasjoner og ulykker. Det viser en undersøkelse fra Gjensidige.

Over halvparten av bøndene bekymrer seg for økonomien på gården

Over halvparten av bøndene bekymrer seg for økonomien på gården

De største bekymringene hos gårdbrukere i dag er økonomi og fremtiden for gården. Det viser en ny undersøkelse gjort for Gjensidige. 55 prosent oppgir at de bekymrer seg for økonomi. 30 prosent sier også at dette er den aller største bekymringen de har på gården.