Gå videre til innhold
Julegaver med mening
Julegaver med mening

Pressemelding -

Julegavene far, mor og besteforeldre ikke visste de trengte

Det kan være vanskelig å finne på noe til jul, når svaret er; Vi har alt vi trenger og ønsker oss ingenting…….

- Et svar, som kanskje er det verste noen kan få, sier Arne Voll spøkefullt. Han er kommunikasjonssjef i Gjensidige og kjenner seg godt igjen her.

Når den store dagen nærmer seg er det mange som sliter med å få på plass de siste brikkene frem mot julaften. Da er det kun gode svar som hjelper. I tillegg skal ønskene gjerne være innenfor rimelighetens grenser.

Voll tror mange har litt for store forventinger til hva en skal få, men også hva en trenger å gi.

- Hva med å gi en gave som ikke koster så mye, men som samtidig kan redde liv, sier Voll. Han tenker da på en røykvarsler til rundt 100 kroner, brannteppe eller slukkeapparater i ulike størrelser til noen få hundrelapper. I tillegg er dette produkter som selges over alt og er lett å få tak i.

Han er overbevist om at foreldre og besteforeldre vil bli glad, og kanskje litt rørt over at en tenker på denne måten. Det samme gjelder søsken, kjente eller venner som bor alene eller har flyttet for seg selv.

- Og har de dette fra før, så er det garantert på tide å skifte disse ut eller supplere med flere for et tryggere hjem, avslutter Voll.

Nyttige julegaver til «kun» noen hundrelapper

  • Brannslukkingsapparat
  • Slukkespray
  • Brannteppe
  • Røykvarsler
  • Bytte ut levende lys med led lys (til besteforeldre ? )
  • Brodder
  • En gave til en ideell organisasjon

Emner

Kategorier


Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 4 200 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Driftsinntektene var 34 milliarder kroner i 2022, mens sum eiendeler utgjorde 135 milliarder kroner.

Kontakter

Arne Voll

Arne Voll

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt for lokalmedier i Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder, Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal + 47 906 98 473
Bjarne Aani Rysstad

Bjarne Aani Rysstad

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Skadeforsikring. Pressekontakt for lokalmedier i Oslo, Romerike, Asker og Bærum +47 918 19 434