Gå videre til innhold
Reise - på flyplassen

Bilde -

Reise - på flyplassen

Gjensidige
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Kreditering:
Gjensidige
Filformat:
.jpg
Størrelse:
2000 x 1335, 1.57 MB
Last ned

Emner

Kategorier

Kontakter

Øystein Thoresen

Øystein Thoresen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 952 33 382
Christian Haraldsen

Christian Haraldsen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Forsikring, Pensjon og Sparing. Pressekontakt for lokalmedier i Follo og Østfold +47 907 87 449
Bjarne Aani Rysstad

Bjarne Aani Rysstad

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Skadeforsikring. Pressekontakt for lokalmedier i Oslo, Romerike, Asker og Bærum +47 918 19 434
Pål Rune Eklo

Pål Rune Eklo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt for lokalmedier i Innlandet, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark +47 951 94 898
Arne Voll

Arne Voll

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt for lokalmedier i Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder, Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal + 47 906 98 473
Line Marcelius

Line Marcelius

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt skadeforsikring +47 976 64 569
Trine Andrup

Trine Andrup

Pressekontakt Kommunikationschef Danmark +45 275 25 106
Jovita Aukštuolyte-Minderiene

Jovita Aukštuolyte-Minderiene

Pressekontakt Head of Communication Baltic +370 698 37 318
Tina Halldén

Tina Halldén

Pressekontakt Kommunikationschef Gjensidige i Sverige +46 768 55 24 21

Relatert innhold

Sjekk at du har gyldig reiseforsikring, og hva den dekker, i god tid før du reiser.

Hetebølge og flyplasskaos: Reiseforsikringen dekker hverken varmefrykt eller streik

Mange nordmenn skal ut og reise i disse dager. Desverre blir mange rammet av intens varme og kaos på ulike flyplasser. Hva dekker egentlig reiseforsikringen?
Frykt for varme, og streik på flyplassen dekkes ikke
- Mange blir kanskje skremt av varmen i Europa nå, og vil avbestille reisen. Vi dekker desverre ikke avbestilling på grunn av hetebølger. Reiseforsikringen dekker ulykkestilfelle på

Følg myndighetenes råd - Gjensidige fraråder ikke reiser

Følg myndighetenes råd - Gjensidige fraråder ikke reiser

Smitten i Europa øker, og Gjensidige oppfordrer folk til å sette seg grundig inn i situasjonen dit de skal, og hvilke regler som gjelder for turoperatører og forsikringer.
- Vi som forsikringsselskap følger myndighetenes råd når vi forteller våre kunder hvordan de bør forholde seg i denne situasjonen, og fraråder ikke nordmenn å dra på reise så lenge myndighetene ikke har tatt en slik beslut

7 av 10 har endret reiseplaner som følge av Koronapandemien

7 av 10 har endret reiseplaner som følge av Koronapandemien

I en undersøkelse gjort for Gjensidige svarer 70% at de har fått endret reiseplanene sine som følge av Koronapandemien. Så langt har Gjensidige mottatt nærmere 35 000 skademeldinger på reiseforsikring i forbindelse med pandemien. Undersøkelsen viser at det er blant Osloborgere og de med høyest inntekt det er flest som har fått endret reiseplanene sine. Færrest i Sogn og Fjordane og på Innlandet.

100 nye korona-saker hver dag

100 nye korona-saker hver dag

I går var UD ute med nye reiseråd. Kartet endrer seg kontinuerlig, og skademeldingene fortsetter å strømme inn. Siden juli har Gjensidige i gjennomsnitt registrert 100 nye saker daglig.
- Vi har foreløpig lagt bak oss det største trykket, men fortsatt er det svært mange som melder saker og har behov for gode råd, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige.
Selskapet har siden 1. ju

Langt færre enn man skulle tro fikk trøbbel på utenlandsreisen i sommer. Det viser en landsrepresentativ undersøkelse fra Gjensidige.

De færreste med trøbbel på utenlandsreise

Kun en av ti nordmenn har opplevd flyplasskaos på utenlandsreisen i sommer.
- Omtrent halvparten av alle nordmenn har vært i utlandet i sommer, og at så liten andel har hatt trøbbel hadde vi ikke forventet, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Aani Rysstad i Gjensidige. Selskapet har i dag fått en rapport gjennomført av Ipsos som gir mange overraskende funn.
I juni – august har Gjensidige re

Ni av ti mener reiseforsikringen er gyldig - mange kan ta feil

Ni av ti mener reiseforsikringen er gyldig - mange kan ta feil

Fire av ti skal til utlandet etter flere års reisedvale. Flertallet av disse mener de har gyldig reiseforsikring, viser en rykende fersk undersøkelse.
Leder for Reiseavdelingen og reiseekspert i Gjensidige, Hege Saltboden Karlsen, synes allikevel det er lurt å ta en ekstra sjekk - og aller helst før man bestiller reisen.
- Vi vet at reiselysten ofte er hetere enn lysten til å sjekke status

Trangen til å reise ut av landet gjelder temmelig likt på tvers av kjønn og aldersgrupper.

Savner utenlandsferie mest

Feriereiser til utlandet topper listen over ting folk gleder seg til å gjøre etter pandemien. Blant fem på topp er det to ting som koster penger, og tre ting som er gratis.
En undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige viser at utenlandsreiser og café/restaurant er blant de to tingene vi gleder oss mest til å gjøre etter pandemien.
Tre ting som ikke koster penger er også blant fem på