Gå videre til innhold
Bak_rattet

Bilde -

Bak_rattet

go to media item
Lisens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
Filformat:
.jpg
Størrelse:
3504 x 2336, 532 KB
Last ned

Emner

Kategorier

Kontakter

Øystein Thoresen

Øystein Thoresen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 952 33 382
Christian Haraldsen

Christian Haraldsen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Forsikring, Pensjon og Sparing. Pressekontakt for lokalmedier i Follo og Østfold +47 907 87 449
Bjarne Aani Rysstad

Bjarne Aani Rysstad

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Skadeforsikring. Pressekontakt for lokalmedier i Oslo, Romerike, Asker og Bærum +47 918 19 434
Pål Rune Eklo

Pål Rune Eklo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt for lokalmedier i Innlandet, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark +47 951 94 898
Arne Voll

Arne Voll

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt for lokalmedier i Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder, Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal + 47 906 98 473
Line Marcelius

Line Marcelius

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt skadeforsikring +47 976 64 569
Trine Andrup

Trine Andrup

Pressekontakt Kommunikationschef Danmark +45 275 25 106
Jovita Aukštuolyte-Minderiene

Jovita Aukštuolyte-Minderiene

Pressekontakt Head of Communication Baltic +370 698 37 318
Tina Halldén

Tina Halldén

Pressekontakt Kommunikationschef Gjensidige i Sverige +46 768 55 24 21

Relatert innhold

Kolliderer du etter å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand, kan de økonomiske og menneskelige konsekvensene bli svært alvorlige.

En av tre tror de har kjørt med promille

Svært mange tar sjanser og kombinerer bilkjøring med alkohol. Hver tredje bilist tror at de kan ha promillekjørt. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige. Undersøkelsen viser også at hver tiende bilist «av og til» drikker alkohol noen timer før bilkjøring, og beregner når de er under promillegrensen.

Selv med lav promille svekkes sansene og ulykkesrisikoen øker kraftig. Med 0,8 i promille er ulykkesrisikoen dobbelt så stor som om du ikke hadde drukket alkohol.

1 av 3 sjåfører tror de har promillekjørt

Vi har sjekket nordmenns holdninger til bruk av alkohol sammen med bilkjøring. Undersøkelsen viser at svært mange tar sjanser med alkohol før de kjører bil. Noen beregner seg til når de tror de kan kjøre, andre kjører for tidlig dagen derpå, eller enda verre - kjører selv om de har drukket alkohol.

Er du en lusekjører? Det kan koste mer enn det smaker.

Sinker i trafikken er farlige

Såkalte søndagskjørere irriterer andre bilister så mye at det kan skape farlige situasjoner i trafikken, viser en undersøkelse.

65 prosent av norske sjåfører irriterer seg over biler som kjører under fartsgrensen. I tillegg har 7 av 10 opplevd farlige situasjoner på grunn av søndagskjørere, ifølge en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige.

Påskeutfarten er spesielt utsatt

Lager du kø? Da har du en plikt til å kjøre til siden og slippe trafikken forbi.

Sinker skaper farlige trafikksituasjoner

Folk som kjører under fartsgrensen irriterer andre bilister så mye at det kan bli farlig, viser en undersøkelse.

65 prosent av norske sjåfører irriterer seg over biler som kjører under fartsgrensen. I tillegg har 7 av 10 opplevd farlige situasjoner på grunn av "søndagskjørere", ifølge en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige.
- Høstferien er i gang for mange. Flere bilister e